William van Stiphout

Algemeen fysiotherapeut – Onderzoek en behandelingstechnieken volgens de Osteopathie, Kaakproblematiek, Dry Needling, Medical Taping Concept

In 2000 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in het Zuiden des lands. Na op te zijn gegroeid in de omgeving van Maastricht, ben ik rond 2010 richting het noorden verhuisd om uiteindelijk te belanden in het prachtige Breda. Na mijn opleiding fysiotherapie zocht ik naar meer diepgang naar de oorzakelijkheden en/of onderhoudende factoren van de klacht (-en). Dit vond ik in de studie osteopathie welke ik heb gevolgd te Gent/Zeist en waarvoor ik de certificaten heb behaald over de 5 jaar. Dit in combinatie met dry needling en medical taping geeft mij de tools om de patiënt optimaal te benaderen. Tevens ben ik gespecialiseerd in het behandelen van mensen met kaakklachten (denk aan klemmen, knarsen, kaakpijn of niet goed kunnen openen van de mond).

“Het leven is beweging, zorg dat het stroomt en niet stuitert, want daar waar de rivier het soepelst stroomt, is het water het diepst”

Naast mijn werkzaamheden ben ik gelukkig met mijn lieve vriendin en gaan we er regelmatig op uit om leuke dingen te doen, vooral theater/musical is een gezamenlijke passie. Voor de rest houd ik mij bezig met kokerellen, wielrennen, duiken ( op zonnige oorden, Nederland is voor mij te koud) en wandelen.

Zijn er vragen? Mail gerust vrijblijvend!
Mail: w.stiphout@fysiotherapiedepeerenhof.nl

Werkdagen: Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Big registratie nummer: 19054885904